dimecres, 1 de desembre del 2010

Ens centrem en: Google

El tema pel qual giren totes les entrades del nostra blog col·lectiu és: Internet com a font de documentació. Per tant, crec que no pot faltar una entrada que vagi relacionada amb el cercador de Google. Quan hem de buscar informació sobre qualsevol tema per internet, el primer que fem és obrir el Google i a partir d'aquí, entrar a les pàgines que ens interessen.

El Google, és el motor de cerca actual internet més gran i usat. Ofereix una forma ràpida i senzilla de trobar informació en la web, amb accés a un índex de més de 8.168 milions de pàgines web. Segons la companyia, actualment el Google respon a més de 200 milions de consultes al dia.

El nom Google és un joc de paraules de googol, referit al nombre que representa el 10 elevat a la 100[17] (terme que va ser improvisat pel nebot d'Edward Krasner i Milton Sirotta, el 1938) i goggles ("ulleres", en anglès). Va ser votada com la marca de l'any 2003, segons l'agència britànica de marques Interbrand.

Hi ha també un motor de cerques per a imatges, grups de notícies i directori. La tècnica que permet situar una pàgina en una bona posició d'un cercador és el posicionament Web (conegut també com PageRank) patentat per Google.
A més dels llocs locals de cada país existeix la Pàgina Principal Personalitzada de Google en la que a més del clàssic cercador s'hi poden agregar enllaços, notícies temàtiques, i fer una ullada a la safata d'entrada del Gmail.

Tot i així, encara que el cercador és el seu servei més conegut, Google compta amb una sèrie de serveis addicionals.

·        Gmail
·        Google 3D WareHouse
·        Google Chrome
·        Google Earth
·        Google Maps
·        Google Reader
·        Google SketchUp
·        Google Talk
·        Google Video

Seguidament, teniu un montatge audiovisual de Google, el seu funcionament, avantatges, etc.






Així doncs, podem dir que per a nosaltres i la majoria del usuaris d'internet, Google és la principal font d'informació per a tothom. Ja sigui per la seva ràpidesa, qualitat, fiabilitat en moltes recerques, etc. Per tant, no podia faltar en el nostre blog una entrada dedicada exclusivament a GOOGLE.

Font d'informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada