divendres, 10 de desembre del 2010

Els llibres online

Després de fer una bona repassada per quasi bé tots els blocs col·lectius del grup J, hem considerat molt interessant una entrada en concret: "Els llibres online", del grup "7-A, Internet com a espai de publicació individual o compartida".

En aquesta entrada el grup 7-A ens parla dels llibres online, uns llibres electrònics que es poden publicar o difondre per Internet o en qualsevol altre suport que pugui aparèixer en el futur.
Hem considerat que aquesta és una entrada molt interessant, ja que actualment una de les eines més emprades a nivell mundial és Internet mitjançant el qual accedim a aquest tipus de llibres, i també la idea de que la lectura és quelcom que no passa de moda i agrada a gairebé tothom. A més a més, compartim la mateixa opinió que el grup 7-A pel que fa als llibres online, ja que considerem que són una bona forma de documentar-se en qualsevol lloc i en qualsevol moment.
Pel que fa a l'aspecte ecològic, amb aquest tipus de lectura també contribuïm a estalviar més paper, un bé del qual hauríem de reduir el seu consum.

Per últim creiem convenient recordar que quan obrim el cercador google, trobem una pestanya anomenada "Llibres", juntament amb les altres pestanyes com "Web, Imatges, Mapes, Traductor, Blocs i Gmail". En aquesta pestanya podem trobar un munt de llibres online que podrem llegir en qualsevol lloc i moment, de forma fàcil i ràpida.


A continuació hem decidit crear un prezi que recull les idees principals i permet visualitzar-les de manera més còmoda i ràpida:

1 comentari:

  1. Considero que aquesta entrada es força interessant, ja que en els temps en els quals vivim la tecnologia avança cada cop més, i per tant, els llibres online s'estàn convertint en un mitjà cada cop més emprat per milers de persones.

    ResponElimina