diumenge, 10 d’octubre del 2010

Internet, què és?

Abans de començar a destacar el contingut del treball, hem d'assenyalar que parlar d'Internet és parlar de tot un món, molt ampli i complex que és gairebé impossible d'abastar completament, ja que els avenços tecnològics són el plat fort de cada dia.

Començarem per dir que Internet és una de les xarxes més grans de telecomunicacions a nivell mundial, la seva importància és que a través d'ella podem obtenir informació ràpida i eficaç sobre diversos temes, sense moure's de casa o del costat de la màquina, això entre d'altres infinitats d'aplicacions més de les quals podem gaudir.

El que es coneix avui com a "Internet" és en realitat un conjunt de xarxes independents (d'àrea local i àrea extensa) que es troben connectades entre si, permetent l'intercanvi de dades i constituint per tant una xarxa mundial que és el mitjà idoni per al intercanvi d'informació, distribució de dades de tot tipus i interacció personal amb altres persones.

Per finalitzar, considerem que cal destacar que la gran rapidesa amb què Internet s'ha expandit i popularitzat en els darrers anys ha suposat una revolució molt important en el món de les comunicacions, arribant a causar canvis en molts aspectes de la societat.

1 comentari:

  1. Considero que és interessant aturar-se en aquesta entrada ja que d'aquesta manera n'extreurem idees i les aclarirem.
    En aquesta entrada podeu veure una mena de definició, la seva expansió i la importància que se li ha atorgat a Internet en els nostres temps.

    ResponElimina