dijous, 28 d’octubre del 2010

Eines que ens ajuden a la recerca i manteniment de la informació intreressant d'internet:

Avui a la classe de GITIC hem après a utilitzar un programa de bloc de notes que de cara al nostra tema crec que és molt interessant. Com hem dit anteriorment, cada cop és més útil i més freqüent treballar amb informació d’Internet i les seves eines. Per tant, arriba un moment que ja no saps d’on has tret cada informació i arribes a visitar més pàgines de les que pots recordar.
El programa que avui hem posat en pràctica és diu Notebook ( Bloc de notes) on podem anotar totes aquelles adreces d’interès, paràgrafs, etc., de tal manera que les tenim guardades en el blocs per qualsevol moment que vulguem visitar-les altra vegada.
És una eina molt útil, ja que així tindrem sempre aquelles adreces o fragments que trobem interessants per utilitzar-los en un futur, sense perdre-ho.
En el nostra cas, i amb el nostra tema, crec que és una eina complementària a tot el que estem explicant i que serveix per millorar i portar en pràctica tota la nova tecnologia i informació que ens aporta l’Internet. 
És un programa d'ús privat, i només tu (amb el teu compte google) pots accedir-hi.  

Després hem descobert un altre nou programa que s'anomena Delicious d'us públic, on podem veure pàgines interessants de gent de tot el món, i nosaltras podem penjar webs per a què les vegi tothom. Per tal de poder formar part d’aquest programa cal que ens registrem a la pàgina de yahoo.
Per tant, hem descobert dues eines de més o menys utilitat semblant, però un d'ús públic i l'altre d'ús privat.



Font d'informació: classe de GITIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada